A&B Home Protector

AB Home Protector

Nu €14,95 per maand

Écht veilige WiFi? Dan heb je meer nodig dan een wachtwoord. Bescherm jouw thuisnetwerk met de A&B Home Protector: het alarm voor je WiFi.

De A&B Home Protector geeft een melding bij verdachte activiteiten op jouw thuisnetwerk. Deze melding komt direct bij ons binnen. Is er sprake van een realistische dreiging? Dan grijpen we direct in om jouw netwerk te beschermen. Zo vormen we een sterke en effectieve frontlinie tegen internetcriminelen.

Een alarm beveiligt de fysieke toegangsmogelijkheden tot je huis. De A&B Home Protector sluit de online toegangsmogelijkheden af.

  • Gegarandeerd een veilig netwerk
  • Een lage prijs per maand
  • Gratis installatie
  • Effectief tegen hackers en andere internetcriminelen
  • 24/7 monitoring en bescherming

Hoe werkt de A&B Home Protector?

Installatie

Je bestelt de A&B Home Protector eenvoudig online. Vervolgens maken we een afspraak om de A&B Home Protector te installeren. Na de installatie is de A&B Home Protector direct actief.

Monitoring

De A&B Home Protector fungeert als alarm voor jouw WiFi-netwerk. Bij een verdachte activiteit op je thuisnetwerk krijgen wij een melding. We houden deze meldingen 24/7 in de gaten.

Bescherming

Constateren we een verdachte activiteit? Dan komen we direct in actie. Bijvoorbeeld door een geïnfecteerd apparaat in quarantaine te plaatsen of een aanval van buitenaf te blokkeren.

Contact

We vertellen je wat we hebben gedaan om jouw netwerk te beschermen. Indien noodzakelijk geven we praktische tips om problemen in de toekomst te voorkomen.

Ja, ik wil veilig internetten

Bestel dan de A&B Home Protector. Voor slechts 14,95 euro per maand is jouw thuisnetwerk optimaal beschermd tegen internetcriminelen. 

Veelgestelde vragen

Wat is de A&B Home Protector?

Wat veel mensen niet weten, is dat thuisnetwerken niet veilig zijn. Ook als je WiFi-netwerk beveiligd is met een (sterk) wachtwoord, is dit netwerk kwetsbaar. Sterker nog, ieder thuisnetwerk kan snel en eenvoudig gehackt worden. Wordt jouw thuisnetwerk gehackt, dan zijn alle apparaten die met dit netwerk verbinden ook in gevaar.

De A&B Home Protector is een alarm voor jouw WiFi-netwerk. Met de A&B Home Protector kun je een hack via jouw WiFi-netwerk, en de bijbehorende schade, voorkomen.

Een alarm beveiligt de fysieke toegangsmogelijkheden tot je huis. De A&B Home Protector sluit ook de online toegangsmogelijkheden af. Met de A&B Home Protector weet je zeker dat jouw huis goed beveiligd is.

Wat doet de A&B Home Protector?

De A&B Home Protector is een alarm voor jouw WiFi-netwerk. Bij verdachte activiteiten op jouw netwerk geeft het apparaat een melding.

Zo slaat de A&B Home Protector onder andere alarm als:

  • Een persoon van buitenaf jouw internetverkeer probeert te onderscheppen.
  • Een apparaat op jouw netwerk gehackt wordt.
  • Er op jouw netwerk verbinding wordt gemaakt met een aanvaller.
  • Een apparaat met beveiligende functie wordt uitgeschakeld of vernield. Denk hierbij aan een alarm met WiFi-verbinding, een video deurbel of de A&B Home Protector zelf.

Ook voert de A&B Home Protector maandelijks een uitgebreide kwetsbaarheidsanalyse uit op jouw WiFi-netwerk. Hierbij worden alle eventuele veiligheidsrisico’s van jouw netwerk in kaart gebracht. Indien gewenst, kunnen we deze kwetsbaarheden vervolgens oplossen.

Waarom moet ik de A&B Home Protector aanschaffen?

Hackers worden steeds slimmer en bedenken continu nieuwe manieren om jouw netwerk en/of apparaten binnen te dringen. Een (sterk) wachtwoord op jouw thuisnetwerk kan je helaas niet beschermen tegen een hack.

De A&B Home Protector fungeert als extra alarm voor jouw thuisnetwerk. Probeert een hacker in je netwerk binnen te komen, dan krijgen we direct een melding. En wordt er een virus gestuurd om schade aan te brengen, dan slaat de A&B Home Protector ook alarm. We ondernemen de noodzakelijke acties om een hack te voorkomen of gaan direct aan het werk als er helaas al sprake is van een hack. Door snel te handelen, kunnen we schade zo veel mogelijk voorkomen en beperken.

Wat houdt het A&B Home Protector pakket in?

De A&B Home Protector wordt aangeboden in de vorm van een pakket. Dit pakket betaal je maandelijks door middel van automatische incasso. Sluit je een pakket af, dan wordt er een A&B Home Protector aangesloten op jouw router. Je thuisnetwerk is nu direct beveiligd.

Naast het apparaat zelf, is ook monitoring inbegrepen bij het A&B Home Protector pakket. Ook voeren we maandelijks een kwetsbaarheidsanalyse uit op jouw netwerk. Met het A&B Home Protector pakket word je volledig ontzorgd. Wij installeren het apparaat, wij houden de meldingen in de gaten en wij ondernemen actie als dit nodig is.

Onze diensten

ALICE & BOB is jouw professionele partner op het gebied van personal cyber security. We bieden de volgende diensten aan: