Bescherm jezelf en je gezin

Ons leven is meer en meer online georiënteerd. Veel dingen zijn hierdoor gemakkelijker geworden. Denk hierbij aan persoonlijke communicatie, maar ook het regelen van je bankzaken. Helaas brengt ons online leven ook risico’s met zich mee. Je hoort regelmatig over gevaarlijke virussen, fraude en zelfs hacking. Veel mensen voelen zich hierdoor onveilig. Wij willen hier verandering in brengen.

ALICE & BOB is opgericht door Eva Leenen en Joris Willemsen. Joris is werkzaam als ethical hacker. Hij weet alles van virussen, malware en internetcriminaliteit. Hij kent de denk- en werkwijze van internetcriminelen en gebruikt zijn kennis om jou te beschermen. ALICE & BOB is jouw professionele partner op het gebied van personal cyber security. Ons doel? Een wereld creëren waar iedereen zich veilig voelt.

ALICE & BOB persoonlijke cyber security

Preventie door ALICE & BOB

A&B Home Protector

De A&B Home Protector is een alarm voor je WiFi. Met dit apparaat bescherm je jouw netwerk tegen dreiging van buitenaf. Slechts 14,95 euro per maand, inclusief monitoring.

Telefoon check

Veel smartphones zijn niet goed beveiligd. De telefoon check is een laagdrempelig onderzoek om te achterhalen of de beveiliging van jouw telefoon voldoende toereikend is.

Laptop of pc check

Wil je er zeker van zijn dat jouw laptop of computer goed beveiligd is? Plan dan een laptop of pc check. We onderzoeken jouw apparaat en geven je beveiligingstips.

Smart home check

Handig, al die slimme apparaten in huis! Maar zijn ze wel veilig? Dat onderzoeken we tijdens de smart home check. Inclusief uitgebreid onderzoeksrapport en beveiligingsadvies.

Online check

Wat is er over jou te vinden als je goed zoekt? Liggen jouw persoonlijke gegevens op straat? Of wordt je foto misbruikt voor criminele doeleinden? Wij zoeken dit voor je uit.

360 graden view

De 360 graden view is een cyber security audit voor één persoon. Wil je een compleet én concreet beeld van jouw (online) veiligheid? Dan is de 360 graden view iets voor jou.

Hoe veilig ben jij?

Wij zoeken het graag voor je uit. Ook geven we je praktische tips om jezelf beter te beschermen tegen de (online) veiligheidsrisico’s van nu.

Hi, wij zijn ALICE & BOB

En ons motto is ‘voorkomen is beter dan genezen’. Door de juiste beveiligingsmaatregelen te nemen, kun jezelf en je gezin veel leed besparen. Zo kun je bijvoorbeeld voorkomen dat jouw apparaat geïnfecteerd wordt door een virus, dat je het slachtoffer wordt van hacking of dat jouw gegevens op straat komen te liggen.
We begrijpen dat cyber security voor velen een onbekend terrein is. Daarom staan we je graag bij in de strijd tegen virussen, malware en internetcriminaliteit. We doen er alles aan om jou en je gezin te beschermen tegen de online risico’s waar we vandaag de dag allemaal mee te maken hebben. Ons doel? Een wereld creëren waar iedereen zich veilig voelt.

Waarom ALICE & BOB?

  • Krijg grip op je (online) veiligheid
  • Betrouwbaar en discreet
  • Advies van een gecertificeerd expert
  • Dienstverlening op maat
  • Een veilig gevoel, ook online