Jouw persoonlijke audit

Je maakt je zorgen om de beveiliging van je smartphone. Je bent bang dat je laptop geïnfecteerd is met malware. Of je vreest dat jouw computer mogelijk kwetsbaar is voor hackers en andere internetcriminelen. ALICE & BOB geeft jou graag je gevoel van veiligheid terug. Dit doen we met de 360 graden view: jouw persoonlijke cyber security audit.

Een gecertificeerd ethical hacker controleert jouw telefoon(s), tablet(s), laptop(s) en computer(s) op veiligheidsrisico’s die hackers en andere internetcriminelen kunnen misbruiken. Ook onderzoeken we jouw online aanwezigheid uitvoerig. Blijkt uit de audit dat je niet helemaal veilig bent? Dan komen we direct in actie.

cyber security audit

Hoe werkt het?

Intake

Tijdens de intake bespreken we jouw wensen en verwachtingen. Welke apparaten gebruik je? Wat wil je laten onderzoeken? En hoe actief ben je online? Een intake is altijd gratis en vrijblijvend.

Apparaten checken

Onze cyber security expert komt naar je toe om jouw apparaten te checken op veiligheidsrisico’s. Komen we gevaarlijke kwetsbaarheden tegen? Dan geven we dit direct aan.

Online check

Onze expert doet onderzoek naar jouw online aanwezigheid. Hij stelt een uitgebreid rapport op met al zijn bevindingen. In dit rapport geeft hij ook tips om jezelf online beter te beschermen.

Bevindingen bespreken

We komen naar je toe om onze bevindingen te bespreken. Blijkt uit onze audit dat je kwetsbaar bent? Dan bespreken we hoe we dit kunnen veranderen en komen we direct in actie.

Hi, wij zijn ALICE & BOB

En we vinden het belangrijk dat jij je veilig voelt. Daarom doen we er alles aan om je te beschermen tegen de (online) risico’s waar we vandaag de dag allemaal mee te maken hebben. Door je apparaten uitvoerig te controleren en jouw online aanwezigheid te onderzoeken, krijgen we een compleet beeld van jouw veiligheid.

Ben je niet veilig? Dan komen we in actie. We beschermen je tegen alle mogelijke veiligheidsrisico’s en geven jou je gevoel van veiligheid terug. Ons doel? Een (online) wereld creëren waar iedereen zich veilig voelt. Als professionele partner op het gebied van personal cyber security creëren we een veilige omgeving voor jou.

Waarom ALICE & BOB?

  • Gegarandeerd veilige apparaten
  • Een veilig gevoel, ook online
  • Betrouwbaar en discreet
  • Advies van een gecertificeerd expert
  • Dienstverlening op maat

Hoe veilig ben jij?

Wij zoeken het graag voor je uit. Ook geven we je praktische tips om jezelf beter te beschermen tegen de (online) veiligheidsrisico’s van nu.

Veelgestelde vragen

Wat houdt de 360 graden view in?

De 360 graden view is een complete cyber security audit voor één persoon. We controleren hierbij jouw telefoon(s), laptop(s), desktop(s) en tablet(s) op veiligheidsrisico’s. Het gaat om alle veiligheidsrisico’s die hackers en andere kwaadwillenden kunnen misbruiken en/of op een andere manier voor schade kunnen zorgen. Denk hierbij aan de schade door een virus of door malware.

Daarnaast onderzoeken we jouw online aanwezigheid. Niet alleen op de voor jou bekende kanalen, maar op het volledige web. Ook controleren we of jouw gegevens in diverse online databases voorkomen. Deze online check gaat absoluut verder dan het Googlen van je naam. We onderzoeken alle kruimelsporen die er door jou – of in jouw naam – door de jaren heen zijn achtergelaten. Deze worden aan jou gepresenteerd in een uitgebreid rapport.

Tip: je kunt de 360 graden view uitbreiden met een smart home check. In dit geval worden ook jouw slimme apparaten in huis uitvoerig gecontroleerd. Zo krijg je een volledig en realistisch scenario, inclusief bruikbaar beveiligingsadvies.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Wat wordt er precies gecheckt?

Bij de 360 graden view controleren we jouw telefoon(s), laptop(s), desktop(s) en tablet(s) op veiligheidsrisico’s. Het gaat om alle veiligheidsrisico’s die hackers en andere kwaadwillenden kunnen misbruiken en/of op een andere manier voor schade kunnen zorgen. Denk hierbij aan de schade door een virus of door malware.

Daarnaast onderzoeken we jouw online aanwezigheid. Niet alleen op de voor jou bekende kanalen, maar op het volledige web. Ook controleren we of jouw gegevens in diverse online databases voorkomen. Deze online check gaat absoluut verder dan het Googlen van je naam. We onderzoeken alle kruimelsporen die er door jou – of in jouw naam – door de jaren heen zijn achtergelaten. Deze worden aan jou gepresenteerd in een uitgebreid rapport.

Je krijgt een uitgebreid onderzoeksrapport. Dit rapport heeft betrekking op de eventuele veiligheidsrisico’s in jouw apparaten en jouw online aanwezigheid.

Is een 360 graden view interessant voor mij?

Wil je zeker weten dat alle apparaten die je gebruikt veilig zijn? En ben je daarnaast benieuwd welke (vertrouwelijke) informatie online over jou te vinden is? Dan is de 360 graden view zeker iets voor jou. De 360 graden view geeft je een compleet beeld van jouw veiligheid. Zowel in het gebruik van je apparaten, als online.

Nog niet helemaal overtuigd? Maak dan een afspraak voor een intakegesprek met onze cyber security expert. Een intake is altijd gratis en vrijblijvend.

Wat zijn de kosten van een 360 graden view?

De kosten van een 360 graden view zijn afhankelijk van diverse factoren. Denk hierbij aan het aantal apparaten dat je gebruikt en de mate waarin jij online actief bent.

Daarom maken we altijd een offerte op maat. Dit doen we aan de hand van een intake. Een intake is altijd vrijblijvend en gratis. Direct een intake inplannen met onze cyber security expert? Neem dan contact met ons op.

Waar wordt de 360 graden view uitgevoerd?

Wij checken jouw apparaten gewoon bij jou thuis. Wil je op een andere locatie afspreken, bijvoorbeeld op je werk? Dan is dit ook zeker mogelijk. Je kunt dit gewoon doorgeven bij het inplannen van de afspraak.

De online check wordt niet op locatie uitgevoerd. Ook het opstellen van het onderzoeksrapport gebeurt niet op locatie. Het bespreken van de onderzoeksresultaten kan telefonisch, maar ook bij jou thuis. Dit bepaal je helemaal zelf.

Hoe lang duurt een 360 graden view?

De duur van een 360 graden view is afhankelijk van het aantal apparaten dat we onderzoeken en de mate waarin jij online actief bent. Je kunt er vanuit gaan dat een 360 graden view minimaal een dag duurt. Dit is exclusief het opstellen van een onderzoeksrapport.

Onze diensten

ALICE & BOB is jouw professionele partner op het gebied van personal cyber security. We bieden de volgende diensten aan: