Wat deel jij online?

Vandaag de dag is bijna iedereen online actief. Misschien heb je een account op Facebook, plaats je regelmatig foto’s op Instagram of gebruik je LinkedIn. Dit is allemaal onschuldig. Maar is dit ook alles? Wie weet wordt jouw naam wel misbruikt voor criminele doeleinden, gebruikt iemand jouw foto of worden er persoonlijke gegevens gedeeld zonder dat je dit weet.

Is dit het geval, dan komt dit aan het licht bij de online check. Bij de online check onderzoeken we jouw online aanwezigheid. Niet alleen op de voor jou bekende kanalen, maar op het volledige web. De online check gaat verder dan het Googlen van je naam. We onderzoeken alle kruimelsporen die er door jou – of in jouw naam – door de jaren heen zijn achtergelaten.

online beveiliging

Hoe werkt het?

Intake

Tijdens de intake bespreken we jouw wensen en verwachtingen. Wat wil je precies laten onderzoeken? En hoe ziet jouw online aanwezigheid eruit? Een intake is altijd gratis en vrijblijvend.

Online check

Onze cyber security expert doet onderzoek naar jouw online aanwezigheid. Hij stelt een uitgebreid rapport op met zijn bevindingen. In dit rapport geeft hij ook tips om jezelf online te beschermen.

Resultaten bespreken

We komen naar je toe om de onderzoeksresultaten te bespreken. Ben je kwetsbaar? Dan geven we aan wat we kunnen doen om jou te beschermen. Je kiest zelf of je deze maatregelen laat doorvoeren.

Tips en advies

Er zijn ook dingen die je zelf kan doen om je online veiliger te voelen. Onze cyber security expert vertelt je hier graag meer over. Met zijn tips en adviezen kun je jezelf beter beschermen op het internet.

Hi, wij zijn ALICE & BOB

En we vinden het belangrijk dat jij je veilig voelt. Offline én online. Ons leven is meer en meer online georiënteerd. Veel dingen zijn hierdoor gemakkelijker geworden. Maar helaas brengt ons online leven ook risico’s met zich mee. Wij doen er alles aan om je hiertegen te beschermen.

Veel mensen zijn de grip op hun online aanwezigheid verloren. Met de online check geven we je de controle terug. Dit doen we door jou inzicht te geven in jouw aanwezigheid op het internet. Ons doel? Een online wereld creëren waar iedereen zich veilig voelt.

Waarom ALICE & BOB?

  • Een veilig gevoel, ook online
  • Betrouwbaar en discreet
  • Advies van een gecertificeerd expert
  • Dienstverlening op maat
  • Een uitgebreid dienstenaanbod

Hoe veilig ben jij?

Wij zoeken het graag voor je uit. Ook geven we je praktische tips om jezelf beter te beschermen tegen de (online) veiligheidsrisico’s van nu.

Veelgestelde vragen

Wat houdt de online check in?

Bij de online check onderzoeken we jouw online aanwezigheid. Niet alleen op de voor jou bekende kanalen, maar op het volledige web. Ook controleren we of jouw gegevens in diverse online databases voorkomen. De online check gaat absoluut verder dan het Googlen van je naam. We onderzoeken alle kruimelsporen die er door jou – of in jouw naam – door de jaren heen zijn achtergelaten. Deze worden aan jou gepresenteerd in een uitgebreid rapport.

Wat wordt er precies gecheckt?

De online check gaat verder dan het Googlen van je naam. We checken jouw online aanwezigheid van A tot Z en volgen alle kruimelsporen die je online door de jaren heen hebt achtergelaten. Ook controleren we of jouw gegevens in diverse online databases voorkomen. En gebruikt iemand anders jouw naam en/of foto’s? Dan komt dit ook aan het licht. We delen onze onderzoeksresultaten in een uitgebreid rapport.

Moet ik mijn inloggegevens verstrekken voor de online check?

Nee, dit is niet nodig. Wij kunnen de online check uitvoeren zonder jouw wachtwoorden. Jouw inloggegevens blijven dus gewoon geheim.

Is een online check interessant voor mij?

Een online check is interessant voor iedereen. Misschien heb je je naam wel eens ingetikt in Google en heb je zo een beeld gekregen van jouw online aanwezigheid. Dit beeld is echter zeer beperkt. Want wat is er over jou te vinden als iemand de tijd neemt om verder te zoeken?

Je denkt misschien dat jouw telefoonnummer geheim is, maar de kans is groot dat deze met het nodige zoekwerk toch ergens opduikt. Misschien wordt jouw adres zelfs wel ergens gedeeld, zonder dat je hiervan op de hoogte bent. Tijdens de online check komen dit soort zaken aan het licht.

Wat zijn de kosten van een online check?

De kosten van een online check verschillen per persoon. Dit komt omdat de ene persoon simpelweg actiever is op het internet dan de ander. Hoe meer er over jou te vinden is, des te langer de online check duurt. Daar komt nog bij dat je zelf bepaalt wat je precies wil laten onderzoeken.

Daarom maken we altijd een offerte op maat. Dit doen we aan de hand van een intake. Een intake is altijd vrijblijvend en gratis. Direct een intake inplannen met onze cyber security expert? Neem dan contact met ons op.

Hoe lang duurt een check?

De duur van een online check verschilt per persoon. Dit komt omdat de ene persoon simpelweg actiever is op het internet dan de ander. Hoe meer er over jou te vinden is, des te langer de online check duurt. Daar komt nog bij dat je zelf bepaalt wat je precies wil laten onderzoeken.

Daarom maken we altijd een tijdsinschatting op maat. Dit doen we aan de hand van een intake. Een intake is altijd vrijblijvend en gratis. Direct een intake inplannen met onze cyber security expert? Neem dan contact met ons op.

Onze diensten

ALICE & BOB is jouw professionele partner op het gebied van personal cyber security. We bieden de volgende diensten aan: